E.ON mérőhelyek kivitelezése

Teljeskörű E.ON ügyintézés, új mérőhely kiépítés, mérőhely áthelyezés, teljesítménybővítés, H tarifa

Kérje most otthonfelújítási támogatás keretében!

A pályázat részeként felújítjuk otthona elektromos hálózatát, szabványosítjuk mérőhelyét.

Teljeskörű E.ON ügyintézés

Bízza ránk az alább felsorolt E.ON szerelésekhez tartozó teljes ügyintézést, dokumentumok kezelését.
Minden kivitelezés papírmunkával kezdődik és azzal fejeződik is be, regisztrált szerelőink és több éves szakmai tapasztalatunk segít Önnek, hogy ne kelljen ezekkel bajlódnia.

Új mérőhely kiépítés, mérőhely áthelyezés

A fogyasztásmérő szekrény, melybe a bekapcsolás során a mérő és a kismegszakítók kerülnek, az Ön tulajdonát képezi, ezért ezek beszerzéséről és javításáról mi gondoskodunk.
A mérőt csak a szolgáltató által javasolt és elfogadott szekrények valamelyikében lehet elhelyezni.

Amennyiben az ingatlanon/épületben kettő vagy több felhasználási hely kerül kialakításra, akkor csoportos mérőhelyről beszélünk. A csoportos fogyasztás mérőhely kialakításáról készített tervet – az alábbi esetekben – a munkálatok megkezdése előtt az E.ON szakembereivel jóvá kell hagyatni.

Teljesítménybővítés

Új, nagyobb energiaigényű villamos berendezések jelentősenen megnövelhetik az Ön ingatlanának energiaszükségletét. Ilyen esetekben a villamos energia teljesítményének bővítésére van szükség. Cégünk regisztrált villanyszerelői elvégzik a házán/telekhatáron belüli villanyszerelési munkálatokat, valamint a mérőhely kialakítását.

H tarifa

2010. április 16. óta lehetséges lakossági felhasználásra megigényelni, hogy a napenergiából vagy más, megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén a hőellátásról gondoskodó készülékek működtetéséhez kedvezőbb árú villamos energiát lehessen használni.

A keringető szivattyúk, kompresszorok vagy hőszivattyúk üzemeltetése tehát innen a leggazdaságosabb, ezért ezen rendszerek telepítésekor meg kell fontolni, hogy a H tarifát válasszuk. Ugyan csak idény jelleggel elérhető, de október 15. és április 15. között napi 24 órában, megszakítás nélkül, folyamatosan elérhető, nagyon kedvező áron. Míg a Geo és a H típusú tarifa hőszivattyúnál egyaránt elérhető, addig más megújuló energiára alapuló rendszerbe már csak a H díjszabás szerinti villamos energia köthető be.

E.ON dokumentumok

Általánosságban, az alábbi dokumentumokra van szükség az ügyintézésekhez. Felméréskor segítünk Önnek, hogy mely dokumentumokra lesz szüksége, kérjük, pontosan töltsék ki a papírokat, vagy a szükséges fájlokat digitálisan.

Felhívjuk figyelmét, hogy szükség lehet

  • 60 napnál nem régebbi nem hivatalos tulajdonlapra
  • illetve 1 éven belüli, nem hivatalos térképmásolatra,

amelyeket a Földhivatal (http://www.foldhivatal.hu/) online rendszerén (TakarNet24) keresztül van lehetőség, Ügyfélkapus bejelentkezéssel lekérni.