Riasztórendszerek kiépítése

MultiAlarm partnerként vállaljuk riasztó rendszerek szerelését, beüzemelését, beállítását otthonra, vagy vállalkozásának egyaránt

Személyre szabott elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése és kivitelezése családok és vállalkozások részére.

A biztonság mindenki életében fontos szerepet játszik, hiszen mindenki szeretné biztonságban tudni szeretteit és értékeit.

A riasztórendszerek területén szerzett széles körű tapasztalatainkat felhasználva személyre szabottan tervezzük meg ügyfeleink riasztórendszerét. Képesek vagyunk a legkülönbözőbb jellegű objektumok védelmi rendszerének kialakítására, legyen szó kültériről, ipari területről, kerítésvédelemről, vagy egy komplett irodaház védelméről.

Riasztórendszereinkben már kiválóan párosul a magas megbízhatóság és a figyelemre méltóan egyszerű felhasználóbarát kezelhetőség.

Szerződött MultiAlarm partnerként szíves rendelkezésére állunk.

Önnek szüksége van riasztórendszerre?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy igen. Az üzleti szférában nagyon kevés partner van, ahol nincs szükség behatolásjelző rendszerre, hiszen ha csak egy egyszerű irodát veszünk is alapul, a cég működésére, piaci pozícióira, ügyfeleire vonatkozóan tárolnak információkat, melyeket feltétlenül szükséges védeni. A legtöbb esetben a biztosítók elő is írják a vagyonbiztosítást.

A riasztórendszer alapvetően arra hivatott, hogy amint a behatolási esemény megtörténik, azt az illetékesek számára jelezze, a helyszínen a behatolót elriassza, valamint a mögöttes intézkedő szolgálatokat értesítse.

Mire jó még egy riasztó rendszer?

Alapvető funkció tehát a kívülről történő behatolás jelzése, de egy riasztórendszer gyakran ennél jóval többre használható. Segítségével a telephely szekciókra osztható, melyek külön belépési jogosultsághoz kötöttek. Így szabályozható, hogy mely dolgozó hova léphet be, és hova nem. Természetesen a bejelentkezési naplók letölthetőek a rendszerről, így külön beléptető rendszer kiépítése nélkül ellenőrizhetővé válnak a telephelyen belüli mozgások.