Társasházak karbantartása

Társasházak elektromos rendszerének hibaelhárítása, felújítása, biztonságos üzemeltetése

Cégünk több éve foglalkozik társasházak elektromos rendszerének biztonságos üzemeltetésével, hibaelhárításával, felújításával. Ez idő alatt, több mint 50 társasház karbantartása alatt sok tapasztalatot szereztünk mind a társasházi lakók, illetve közös képviselők igényeiről és szokásairól.

Fontos, hogy egy olyan környezetben, ahol olyan sok ember életminősége függ az áramellátás folyamatosságától, szakszerű és biztonságos kivitelezésétől, gondos karbantartásától, olyan szakemberek kezében legyen az elektromos hálózat gondozása, akik lelkiismeretesen és nagy hozzáértéssel végzik a munkájukat. Manapság, amikor szinte minden elektromos árammal működik az ember környezetében, elengedhetetlen a biztonságos elektromos hálózat kiépítés, a folyamatos karbantartás, hibaelhárítás és a megelőzés.

Folyamatosan figyeljük a bejelentéseket, elvégezzük a kisebb javításokat, gondoskodunk arról, hogy minden működjön, illetve szükség esetén javaslatokat teszünk a szükséges nagyobb javítások, hálózatbővítések szükségességéről.

Tevékenységi köreink:

  • Világítás korszerűsítése, mozgásérzékelős lámpák kiépítése, lámpatest/izzó csere
  • Kaputelefonos rendszer karbantartása/javítása, névsor cseréje
  • Kötelező érintés-, tűz- és villámvédelmi mérések és a feltárt hibák javítása
  • Kamerarendszer kiépítése
  • Motoros kapu karbantartása/javítása
  • Villámvédelmi rendszer felújítása, korszerűsítése
  • Egyéb karbantartási igények

Több, mint 50 társasház vetette belénk bizalmát, főként Gödöllőn, de Budapesten, Nagytarcsán és Veresegyházon is.
Ha Ön közös képviselő, vagy egy lakástulajdonos, aki ajánlani tudna minket, ide kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot.